Professionele productiestudio in Oosterhout

Audioproducties

Complete muziekproductie

Voor het omzetten van een muzikaal idee of lied naar een professionele productie is nogal wat specialistische kennis en apparatuur nodig. Of je nu één track, een EP of een heel album gaat maken, je kunt bij ons terecht voor de complete productie van jouw muzikale project.

In onze professionele studio zijn alle gear en kennis aanwezig om een productie te maken om trots op te zijn. Of je nu (deels) live instrumenten wil opnemen in onze studio, om vervolgens te arrangeren, of met bestaande samples een digitale productie wil maken. Onze producers zijn van alle markten thuis. We zorgen samen met jou – of in opdracht – voor een complete productie waarmee je jouw publiek zal overdonderen. Van songwriting tot arrangement en van mix tot master. 

Bovendien hebben we een selectie ervaren studiomuzikanten achter de hand voor het inspelen van bepaalde secties. Ook hebben we songwriters die kunnen helpen met het perfectioneren van jouw songs door te adviseren, schrijven en arrangeren.

Een productie maken van jouw idee?

Dus je wil werk maken van jouw muzikale project. Of je nu van plan bent om één track, EP of een heel album te produceren, bij Triple Moon Studios in Oosterhout (bij Breda) ben je aan het juiste adres!

Onze ruimtes

In onze professionele studio in Oosterhout bij Breda ben je aan het juiste adres voor professionele opname van jouw muzikale project. Onze studio is goed bereikbaar (vlakbij snelwegen A59 en A27) en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij Triple Moon Studios staat een perfecte akoestiek op nummer één. Onze ruimtes zijn flexibel en geschikt voor opname van alle muziekstijlen. 

Liveroom

Controlroom

De sfeervolle opnameruimte van Triple Moon Studios is akoestisch gebouwd door de specialisten van Peutz B.V. En dat hoor je! De akoestiek is er volledig naar wens aan te passen, zodat je in deze ruimte altijd de livesound kunt creëren waar je naar op zoek bent.

Er is met 55m2 voldoende ruimte voor een flinke band, orkest of koor. Maar ook voor akoestische opname van bijvoorbeeld gitaar, blazers, drums of enkel vocalen is de liveroom volledig flexibel gebouwd. 

In onze ruime (45m2) regieruimte heb je in een aangename sfeer zicht op de liveroom. De ruimte is ingericht volgens het L.E.D.E. concept. Deze staat garant voor een neutrale, ongekleurde geluidsweergave en een zeer nauwkeurig stereobeeld. 

Door de combinatie van een o.a. analoge mengtafel en buizen voor EQ en compressie met veelzijdige digitale productiesoftware, komt hier het beste twee werelden samen. Zo zorgen we voor de sound waar jij naar op zoek bent. 

Referenties

Ben je songwriter maar heb je geen band om de studio in te gaan. Geen probleem bij Triple Moon Studios! Zij kunnen de volledige productie voor je uit handen nemen.

Met de juiste muzikanten en ook nog eens met de sound die jij voor ogen hebt en dus graag wilt horen! Helemaal top om daar te werken aan mijn tracks.

Sands of Nevada

Pop, Americana, County Music

Het is heerlijk relaxed opnemen in de Triple Moon Studios.

Martijn heeft de gave om goed te kunnen luisteren naar hoe jij het wil laten klinken. Daar waar nodig stuurt hij bij zodat je samen tot het beste opname-resultaat komt.

Een vakman, met gouden oortjes. Super!

Antoine Trommelen

Saxofonist

Waarom Triple Moon studios?

z

Perfecte akoestiek

High-end technieken en materialen die zorgen voor een perfecte audiobeleving.

f

Analoog & Digitaal

In onze studio wordt gebruikgemaakt van zowel analoge als digitale gear. Het beste van beide! 

Ervaren producers

Onze producers zijn aanwezig om je bij het volledige proces te begeleiden.

Studiomuzikanten

We hebben een poule aan ervaren studiomuzikanten waar we een beroep op kunnen doen indien nodig.

Contact over audioproducties

Ben je benieuwd wat Triple Moon Studios kan betekenen voor jouw productie? Te gek! We worden enthousiast van nieuwe muzikale uitdagingen. Vul hieronder je gegevens in, vergeet ook niet aan te geven op welke tijd, datum (of data) je graag bij ons terecht zou willen. We nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.