Mixing & mastering van jouw muziek

Mixing & Mastering

De sound bepalen

Je kunt nog zo’n fantastisch lied hebben geschreven, ingespeeld en gearrangeerd. Een track komt pas echt tot leven in de mix- en masterfase. In deze belangrijke stap van het productieproces wordt het eindproduct van jouw lied, EP of album bepaald.

Welke instrumentals moeten eruit springen? Waar en hoe leg je de accenten? Welke sound vindt je tof? In onze professionele studio wordt gebruikgemaakt van zowel analoge en digitale gear, waarmee we de mogelijkheden hebben om een eindproduct te creëren waar jij trots op bent. 

Onze specialisten zoeken in deze fasen samen met jou naar een “eigen” sound.

 

je track(s) mixen en masteren?

Dus je wil werk maken van jouw muzikale project. Of je nu één track, EP of een heel album wil opnemen, bij Triple Moon Studios in Oosterhout (bij Breda) ben je aan het juiste adres!

Referenties

Direct bij binnenkomst is duidelijk dat je in een echte studio bent. De opname-ruimte is aangenaam en écht ontworpen als studio.

De combinatie van digitale techniek met analoge buizen amps is voor mij een plus om een extra warme sound te krijgen. De beste studio voor degene die een pure sound wil in een ontspannen omgeving.

Maurits

Malherbe Muziek

Wij werken erg graag bij Triple Moon Studios. De grote en erg goed klinkende ruimte, de warme, analoge tafel met hoogwaardige randapparatuur en het vakmanschap.

Het getrainde oor en de persoonlijke benadering van Martijn. Dit alles maakt dat we ons hier echt thuis voelen. De best denkbare plek om op te nemen, te mixen en te masteren.

The lost Chords

Pop/rock band

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een professionele mix en/of master bij Triple Moon Studios? Te gek! We worden enthousiast van nieuwe muzikale uitdagingen. Vul hieronder je gegevens in, we nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.