Audioprofessionals

Over ons

Het team

Triple Moon Studios in Oosterhout (bij Breda) wordt gerund door muzikale duizendpoot Martijn Kerkhofs.

Samen met een team van freelance songwriters, ervaren muzikanten en andere specialisten worden muzikale projecten hier naar een hoger niveau gebracht.

 

Martijn Kerkhofs

“Als kind was ik al gefascineerd door muziek. Zat vanaf mijn 5e levensjaar al te tokkelen op een oude valse gitaar van mijn oom. Vaak probeerde ik met de nadruk op proberen mee te spelen met platen van Dire Straits, Simon and Garfunkel of Eagles. Toen ik 10 jaar was besloten mijn ouders dat het tijd werd voor gitaarles. In mijn jaren richting de 20 speelde ik al in bandjes en creëerde eigen muzikale stukjes muziek maar die ergens opnemen was toch wel de kers op de taart. Toen ik dat gedaan had eenmaal was ik besmet met het opname virus en het produceren van eigen muziek. Na het aanschaffen van mijn eerste 8 sporen recorder begon ik langzaam voor mensen liedjes op te nemen en breide ik mijn setup beetje bij beetje uit.

Uiteindelijk kwam ik in 2005 bij Studio Wisselaar terecht waar ik nooit meer ben weg gegaan. In 2010 heb ik deze studio kunnen overnemen en heb ik in de toch wat lastige muziekwereld mijn weg gevonden.

 

In 2018 ben ik naast het opnemen van bands meer de weg in geslagen van het produceren van liedjes, het creëren van soundscapes, filmmuziek en documentaire muziek.

Ik hoop je graag binnenkort eens te zien in mijn studio en hoop dat mijn muzikale inbreng jou kan helpen!”

Martijn

Werk maken van jouw muziek?

Dus je wil werk maken van jouw muzikale project. Of je nu van plan bent om één track, EP of een heel album te maken, bij Triple Moon Studios in Oosterhout (bij Breda) ben je aan het juiste adres!

Over de Studio

In onze professionele studio in Oosterhout bij Breda ben je aan het juiste adres voor professionele opname van jouw muzikale project. Onze studio is goed bereikbaar (vlakbij snelwegen A59 en A27) en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij Triple Moon Studios staat een perfecte akoestiek op nummer één. Onze ruimtes zijn flexibel en geschikt voor opname van alle muziekstijlen. 

Referenties

Ben je songwriter maar heb je geen band om de studio in te gaan. Geen probleem bij Triple Moon Studios! Zij kunnen de volledige productie voor je uit handen nemen.

Met de juiste muzikanten en ook nog eens met de sound die jij voor ogen hebt en dus graag wilt horen! Helemaal top om daar te werken aan mijn tracks. Sands of Nevada

Pop, Americana, County Music

Wij werken erg graag bij Triple Moon Studios. De grote en erg goed klinkende ruimte, de warme, analoge tafel met hoogwaardige randapparatuur en het vakmanschap.

Het getrainde oor en de persoonlijke benadering van Martijn. Dit alles maakt dat we ons hier echt thuis voelen. De best denkbare plek om op te nemen, te mixen en te masteren. The lost Chords

Pop/rock band

Contact met Triple Moon Studios

Ben je benieuwd wat Triple Moon Studios kan betekenen voor jouw muzikale project? Te gek! We worden enthousiast van nieuwe muzikale uitdagingen. Vul hieronder je gegevens in, vergeet ook niet aan te geven op welke tijd, datum (of data) je graag bij ons terecht zou willen. We nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.