Professionele opnamestudio in Oosterhout

Muziek opnemen

live opname in een studio

Of je nu één track, een EP of een heel album gaat opnemen, je kunt bij ons terecht voor de complete productie van jouw muzikale project.

We weten als geen ander dat het opnemen van muziek in een studio een spannend proces is. Daarom wordt je in het complete traject ondersteund door onze ervaren geluidstechnicus (die tevens muzikant is). We zorgen daarbij voor het arrangeren en produceren, mixen en leveren de uiteindelijke master op. Er wordt hierbij goed geluisterd naar jouw wensen die bij ons altijd het uitgangspunt zijn. 

Ook is er een groep vakbekwame muzikanten achter de hand voor het inspelen van bepaalde secties of complete nummers. Daarnaast hebben we songwriters die kunnen helpen met het perfectioneren van jouw songs door te adviseren, schrijven en arrangeren.

 

jOUW muzikale project Opnemen

Dus je wil werk maken van jouw muzikale project. Of je nu één track, EP of een heel album wil opnemen, bij Triple Moon Studios in Oosterhout (bij Breda) ben je aan het juiste adres!

Onze ruimtes

In onze professionele studio in Oosterhout bij Breda ben je aan het juiste adres voor professionele opname van jouw muzikale project. Onze studio is goed bereikbaar (vlakbij snelwegen A59 en A27) en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij Triple Moon Studios staat een perfecte akoestiek op nummer één. Onze ruimtes zijn flexibel en geschikt voor opname van alle muziekstijlen. 

Liveroom

Controlroom

De sfeervolle opnameruimte van Triple Moon Studios is akoestisch gebouwd door de specialisten van Peutz B.V. En dat hoor je! De akoestiek is er volledig naar wens aan te passen, zodat je in deze ruimte altijd de livesound kunt creëren waar je naar op zoek bent.

Er is met 55m2 voldoende ruimte voor een flinke band, orkest of koor. Maar ook voor akoestische opname van bijvoorbeeld gitaar, blazers, drums of enkel vocalen is de liveroom volledig flexibel gebouwd. 

In onze ruime (45m2) regieruimte heb je in een aangename sfeer zicht op de liveroom. De ruimte is ingericht volgens het L.E.D.E. concept. Deze staat garant voor een neutrale, ongekleurde geluidsweergave en een zeer nauwkeurig stereobeeld. 

Door de combinatie van een o.a. analoge mengtafel en buizen voor EQ en compressie met veelzijdige digitale productiesoftware, komt hier het beste twee werelden samen. Zo zorgen we voor de sound waar jij naar op zoek bent. 

Referenties

Direct bij binnenkomst is duidelijk dat je in een echte studio bent. De opname-ruimte is aangenaam en écht ontworpen als studio.

De combinatie van digitale techniek met analoge buizen amps is voor mij een plus om een extra warme sound te krijgen. De beste studio voor degene die een pure sound wil in een ontspannen omgeving.

Maurits

Malherbe Muziek

Geweldige (drum)sound in deze ruime prachtig klinkende studio: “What you hear is what you get”

Door Martijn wordt je instrument hier -zeer natuurlijk klinkend- op en deskundige manier opgenomen.

Altijd fijn samenwerken om tot een optimaal eind resultaat te komen!

Han Wouters

Slagwerk

Waarom Triple Moon studios?

z

Regelbare akoestiek

De akoestiek in onze liveroom is aangelegd door Peutz B.V. en is volledig naar jouw wens aan te passen.

f

Analoog & Digitaal

In onze studio wordt gebruikgemaakt van zowel analoge als digitale gear. Het beste van beide! 

Pro Geluidstechnicus

Onze geluidstechnicus is altijd aanwezig om jouw opnameproces te begeleiden.

Studiomuzikanten

We hebben een poule aan ervaren studiomuzikanten waar we een beroep op kunnen doen indien nodig.

Contact over opnamestudio

Heb je interesse in het opnemen van jouw muzikale project bij Triple Moon Studios? Te gek! We worden enthousiast van nieuwe muzikale uitdagingen. Vul hieronder je gegevens in, vergeet ook niet aan te geven op welke tijd, datum (of data) je graag bij ons terecht zou willen. We nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.